maanantai 25. helmikuuta 2013

5 tapaa saada palvelusväki hereille - ja lämmin sänky kissoille

Tiedättehän sen tunteen, kun keskellä yötä jossain päin asuntoa tapahtuu jotain, on pakko mennä katsomaan mitä ne kissat nyt taas teki vain huomatakseen, että yeah right, ne vei mun paikan sängyssä, tiedättehän?

1. Huuda. Lujaa. Huuda niin, että naapuritkin kuulee. Mölise. Jollota. Jokella. Joikaa. Mahdollisimman kaukana palvelusväen makuuhuoneesta. Älä reagoi, vaikka palvelusväki kyselee, jotta mikä on hätänä. Äläkä missään nimessä lopeta, vaikka sängystä karjaistaan "HILJAA!", koska jossain vaiheessa palvelusväen on pakko tulla katsomaan mikä on hätänä. Silloin on loistava tilaisuus saada sängystä lämmitetty paikka.

2. Pudota tavaroita. Peltipurkit on parhaita, jos niitä vaan talosta sattuu löytymään. Tulee meinaan sen luokan kolina, että sikeämpiuninenkin palvelusväki ponkasee sängystä pystyyn ihan ennätysvauhdilla. Juomalasit on myös aika hyviä pudotettavia, koska palvelusväki joutuu siivoamaan lasinsiruja ja sillä aikaa on loistava mahdollisuus saada sängystä lämmitetty paikka. Juomalasien huono puoli on se, että palvelusväki saattaa keksiä kaivaa imurin esille ja sitä on viattomien kissojen aika pakko mennä karkuun. Joten ne peltipurkit on suositeltavimpia.

3. Käy hiekkiksellä ja astu omaan tuotokseen. Kissat on siistejä ja puhtaita eläimiä. Jaadajaada. Unohda moinen paikkansa pitävä väite hetkeksi ja sotke tassut oikein kunnolla. Tassuttele sitten ympäri asuntoa. Sen jälkeen hyppää palvelusväen tyynylle. Jos vielä ei tapahdu mitään, ojenna kakkatassut palvelusväen nenää kohti muka venytellen. Et usko miten nopeasti palvelusväki voikaan pompata sängystä ylös. Sillä aikaa kun palvelusväki siivoaa kakkatassunjälkiä, voit pyyhkiä tassut puhtaaksi palvelusväen tyynyliinaan, ottaa hyvän asennon mukavan lämpimässä sängyssä ja keskittyä nukkumiseen.

4. Oksenna. Paikkaan, joka on mahdollisimman vaikea löytää. Yksi karvanakkioksennus kannattaa sijoittaa niin, että palvelusväki astuu siihen paljaalla jalalla pongahtaessaan sängystä ylös. Näin pelaat aikaa ja saat varmemmin hyvän, lämpimän paikan sängystä.

5. Tappele kaverin kanssa. Leikkitappelut on aina kivoja. Kannattaa sähistä ja huutaa. Palvelusväki muistuttaa silloin käkikellosta tasatunnein ulos singahtavaa käkeä. Näyttää hauskalta ja on aina kiva naureskella partaansa. Ähäkutti, luulitpa taas että me muka oikeesti tapeltais. Aina menee samaan retkuun. Kaverillekin kannattaa vinkata, että nyt olis sängyssä tarjolla lämmin nukkumapaikka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti