Olavi Pekunpoika


Kuva: j-foto

Nimi: Olavi Pekunpoika
Syntymäaika: 27.5.2017
Sukupuoli: Uros (kastroitu 19.12.2017)
Rotu: Pitkäkarvainen kotikissa
Väri: Mustavalkoinen
Mikrosiru: Kyllä

Olavi on virolainen löytökissa, kotoisin Paldiskista. Olavin elämän alkutaival ei ollut erityisen ruusuinen: Olavi ja neljä sisarusta tulivat löytökissayhdistykselle huonokuntoisina, täynnä sisä- ja ulkoloisia. Pentuja hoidettiin eläinklinikalla, mutta koska pennut olivat vielä rokottamattomia ja huono-onnisia, ne sairastuivat kissaruttoon. Kaksi pennuista menehtyi hoidosta huolimatta. Henkiin jäivät Olavi, sisko Laura ja veli Triumf.

Olavi muutti Suomeen 9.12.2017. Huomasimme heti, että olemme saaneet erittäin reippaan kissan - kissan, joka varmasti tulee täyttämään Pekun saappaat. Olavi oli välittömästi kaikkien kotona jo olevien kissojen ystävä ja halusi leikkiä kaikkien kanssa.

Mietin pitkään pennulle sopivaa nimeä. Toinen nimi, Pekunpoika, oli lähes itsestäänselvyys. Halusin tuon nimen kissalle osoituksena siitä, kuinka äärettömän tärkeä kissa Peku meille oli ja kuinka paljon Pekua kunnioitamme. Halusin Pekun tarinan jollakin tavalla jatkuvan tässä kissassa. Pidän vanhoista suomalaisista nimistä ja yhtäkkiä sen sitten keksin. Olavi! Olavi tunnetaan myös lempinimellä Ollie.

Olavi rakastaa juoksemista, on kuulemma rakastanut aina. Olavi rakastaa myös kissanäyttelyissä käymistä ja ruokaa. Niin, ja kinkkua.

Olavi on ihana ja täydellinen pieni karvapallo, josta varmasti tullaan vielä kuulemaan :) Olavi on hurmannut jo useammassa kissanäyttelyssä ja jostain kumman syystä kaikki ihmiset ovat Olavin edessä ihan myytyjä :)

Kiitos Annelille Viroon tästä valloittavasta pojasta!

Name: Olavi Pekunpoika
Born: 27.5.2017
Sex: Male (neutered 19.12.2017)
Breed: Longhaired housecat
Color: Black & white
Microchip: Yes

Olavi is our youngster who has VERY lots of energy. I think he never sleeps... always running around and doing something. Just a lovely guy! Olavi is happy, hairy and he hates brushing :) Olavi loves everybody.

When Olavi was tiny kitten, he had feline panleukopenia. It was a miracle when Olavi survived and is now here with us. My very special boy :) Olavi is an Estonian rescuecat, found from Paldiski.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti