TICA RW SGM Traks


Nimi: TICA RW SGM Traks
Syntymäaika: 17.5.2012
Sukupuoli: Uros (kastroitu 9.2.2013)
Rotu: Pitkäkarvainen kotikissa
Väri: Ruskeatäplikäs
Mikrosiru: Kyllä

Traks on Tallinnan poikia. Kolmas virolainen rescuekissamme - tai oikeastaan toinen, sillä Traks on varattu meille jo ennen Herttaa, mutta erinäisten sattumien kautta Hertta sitten kuitenkin saapui meille ensin.

Traksin elämän alku ei todellakaan ole ollut ruusuinen. Löydettäessä Traks oli hieman siinä rajalla, onko elossa vai kuollut. Varikset olivat nokkineet Traksia ja sisarukset löytyivät kuolleina. Flunssainen pieni poika kuitenkin pelastui taitavan kotihoitajan ja eläinlääkäreiden ansiosta. Flunssan lisäksi Traksilla oli sieni-infektio sekä giardia. Hieman liikaa koettelemuksia pienelle kissapojalle. Kaikesta huolimatta Traks oli koko ajan hyvin iloinen ja reipas poika.

Traks varattiin meille vuoden 2012 elokuussa, mutta Traksin terveydentilan takia Traks pääsi matkustamaan Suomeen vasta vuoden 2013 helmikuussa. Traksin kotihoitaja toi Traksin meille kotiin asti, samalla hän näki Traksin uudet kissakaverit. Traks on ollut kotihoitajalleen aivan erityinen kissa ja olemmekin paljon tekemisissä hänen kanssaan.

Traksin rinnalla kaikki muut kissat tuntuvat rauhallisilta. Traksilla on energiaa enemmän kuin pienessä kylässä. Traks rakastaa ihmisiä ja esiintymistä ja Traksista olisikin tarkoitus tulla terapiakissa. Myös näyttelyissä Traks viihtyy - itse asiassa Traks on kuin kotonaan ihan missä vain.

Tytöt... niistä Traks tykkää. Kaikkein mieluiten Traks näyttää valitsevan leikkikavereikseen tyttökissoja. Kaikki tyttökissamme saavat Traksilta paljon huomiota ja herrasmies myös hoitaa tyttöjen pesemisen. Traks tulee hyvin toimeen kaikkien kissojen kanssa, mutta väistää dominoivia kissoja eikä selvästi halua saada aikaan pienintäkään riitaa.

Traks rrrrrrrrakastaa kinkkua. Kuullessaan jääkaapin oven käyvän ja kinkkupaketin rapisevan, Traks syöksyy keittiöön ja hyppää jääkaappiin. Traks aivan tärisee eikä meinaa pysyä housuissaan. Jos kinkkua ei tule riittävän nopeasti, Traks saattaa hypätä olkapäälle ja etutassullaan yrittää raapia kinkkupakettia.

Kaikki meillä käyneet ihmiset ovat ihastuneet Traksiin ja halunneet viedä pojan mukanaan. Traks ei ole luonteeltaan kaikkein tyypillisin kissa. Traks hyvin mielellään syöksyisi rappukäytävään heti tilaisuuden tullen ja muutaman kerran näin on käynytkin. Joka kerta Traks on esittänyt kehräystanssin ja heittäytynyt täysin vieraan ihmisen eteen selälleen rappukäytävässä. Yleensä tämä saa ihmisissä aikaan epäuskoisen reaktion, eihän kissa käyttäydy noin. No, Traks ei olekaan mikä tahansa kissa!

Kiitos Marjulle Viroon tästä hurmaavasta kissaherrasta!

Name: TICA RW SGM Traks
Born: 17.5.2012
Sex: Male (neutered 9.2.2013)
Breed: Longhaired housecat
Color: Brown spotted tabby
Microchip: Yes

Traks is a happy boy. Everything is lovely, everybody are lovely - no matter where Traks is, it's always lovely to be there. Traks has some big loves: ham and vet :) Yes, he isn't typical cat, he's Traks.

Traks is an Estonian rescuecat, found from Tallinn. First he was very sick but now that's only a bad memory.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti