TICA QGM Ninja


Nimi: Ninja
Syntymäaika: 13.5.2011
Sukupuoli: Naaras (steriloitu 14.2.2012)
Rotu: Lyhytkarvainen kotikissa
Väri: Ruskeatäplikäs
Mikrosiru: Kyllä

Ninja on syntynyt perjantaina 13.5.2011. Meillä on siis aprillipäivänä syntynyt kissa (Lula) ja epäonnenpäivänä syntynyt kissa - mikähän vielä puuttuu? Jouluaattona syntynyt kissa ehkä?

Ninja on kotoisin Karkkilasta, Salama-emon viimeisestä pentueesta. Pennut olivat olleet sisäkissoina luovutusikäiseksi asti ja Ninja on muutenkin hyvistä oloista kotoisin. Yksi Ninjan sisaruksista asuu Jani Sievisen luona.

Jos Ässä on energinen, Ninja on sitten ylienerginen. Tuntuu, ettei Ninja nuku koskaan. Tämä pieni tättähäärä on aina siellä missä tapahtuu - ja jos missään ei tapahdu mitään, Ninja kyllä pistää tapahtumaan. Ninja kiipeää verhoja pitkin ylös, kävelee verhotangon päällä ja laskeutuu toista verhoa pitkin alas. Ninja kävelee kissojen näyttelyistä voittamien pokaalien joukossa. Ninja hyppää oven päälle ja keikkuu siellä, kunnes hyppää alas. Ninja loikkaa olkapäälle ja puskee nenän poskelle. Ninja on kissoistamme se, joka saattaa hyvinkin karata rappukäytävään jos sopiva tilaisuus tulee. Vain kerran Ninja on päässyt toteuttamaan pakosuunnitelmansa ja meni tervehtimään rappukäytävässä ollutta siivoojaa.

Ninja syö kaikkea, mitä kissojen ei kuuluisi syödä ja sitten taas Ninja ei syö mitään, mitä kissojen kuuluisi syödä. Herkkusienet, marjat, hedelmät, leipä, pizza, hampurilaiset... kaikki kelpaavat. Kissanruoista kelpaa vain Latz As Good As It Looks ja eläinkauppojen ruoista pelkästään kanaa sisältävät versiot. Jauheliha on ihan ykkösherkku, hyvänä kakkosena tulee pakasteseiti.

Ninja osaa sanoa oman nimensä sitä kysyttäessä. Ninjaa sanotaan Ninnuksi ja kun Ninjalta kysyy "Kukas se siinä?", Ninja vastaa "Ninnnnnu!" :) Ninja tervehtii iloisesti aina kun tulemme kotiin, hyppää olkapäälle, puskee ja juttelee.

Ninja on nuoresta iästään huolimatta ehtinyt myös kissanäyttelyihin. Kohtalaisella menestykselläkin, sillä Ninja palkittiin Suomen Valtakunnallisen Kotikissarenkaan SUVAK ry:n vuoden 2011 parhaana pentuna. Ensimmäisessä näyttelyssään Ninja olikin heti koko näyttelyn paras pentu. Ninja on ollut myös muutaman kerran Best In Show rotukissanäyttelyssä.

Ninja on keskikokoinen tyttökissa, painoa on kyllä huomattavasti enemmän kuin kissaa katsomalla uskoisi. Ninja on todella lihaksikas ja lihasmassahan se on mikä Ninjassa painaa. Ninja on taitavasti kietonut kaikki muut kissat sievän pienen tassunsa ympärille ja muut kissat ovat välillä pulassa tämän neidin kanssa.

Pikku-Ninja 3 kk oli näin söpö

Iso-Ninja 1 v 2 kk on näin söpö

Name: TICA QGM Ninja
Born: 13.5.2011
Sex: Female (spayed 14.2.2012)
Breed: Shorthaired housecat
Color: Brown spotted tabby
Microchip: Yes

Ninja is sweet and lovely girl, my dream come true. Finnish housecat from a farm. Ninja never had own babies but she is still like mother to our other cats :) Ninja loves food, especially meatballs - and she also looks like a small meatball...

Very beautiful lady with amazing patterns.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti