SW TICA RW SGM CFA RWH Kelmi DSM


Nimi: SW TICA RW SGM CFA RWH Kelmi DSM
Syntymäaika: 1.8.2013
Sukupuoli: Uros (kastroitu 14.4.2014)
Rotu: Pitkäkarvainen kotikissa
Väri: Mustavalkoinen
Mikrosiru: Kyllä

Kelmi, tuo jatkuvasti kehräävä ja puskeva hyväntuulen kissa. Neljäs virolainen rescuekissamme. Näin Kelmistä kuvan Traksin kotihoitopaikan blogissa vuoden 2013 syksyllä ja niinhän siinä kävi, että sydän heitti pari volttia ja jalat menivät alta hetkessä. Kelmi varattiin meille ja isänpäivänä poika tuli kotiin. Kelmin kotimatka on varmasti ikimuistoinen, sen verran hurja merenkäynti sille päivälle sattui.

Kelmi on löydetty Mustamäen alueelta sisarustensa kanssa. Kaiken kaikkiaan kissalapsosia oli kuusi, viisi saatiin loukutettua ja Kelmi oli loukutetuista neljäs. Kuudes saatiin loukutettua vasta vuoden 2014 maaliskuussa. Aluksi Kelmi oli kotihoitopaikassa pieni vierivä karvapallo, joka nopeasti katosi ihmisen nähdessään. Sitten Kelmi keksi juoksemisen jalon taidon. Kelmi on kissoistamme kaikkein kovin juoksija, joka ilta Kelmi lenkkeilee pitkin asuntoa ja juoksee niin ettei ehdi kunnolla kääntyä kurveissa.

Kelmi on iloinen pieni mies. No okei, ei ehkä enää ihan niin pieni. Ei ole mitään merkitystä sillä, onko ihminen Kelmille entuudestaan tuttu vai ei. Puskea pitää joka tapauksessa. Ventovieraitakin Kelmi menee puskemaan, mutta vasta kun on saanut siihen luvan. Varsin hyväkäytöksinen frakkipukuinen herrasmies siis.

Kelmi tietää, mitä tapahtuu kun jääkaapin ovi aukeaa. Silloin saa kinkkua. Kelmi syö kaksi viipaletta kinkkua siinä ajassa kun Traks syö yhden viipaleen. Kelmi on meidän maitopoika. Maitotuote kuin maitotuote, Kelmin pitää saada ainakin maistaa. Silmät kiinni Kelmi juo maitoa. Kermaviili on ihan huippuhyvää ja kermaa pitää saada aina kun on mahdollisuus. Piimälasilla käydään heti kun lasille kääntää selkänsä.

Kelmiä tullaan näkemään myös kissanäyttelyissä ja onpa Kelmi tehnyt historiallisen tempun heti ensimmäisessä arvostelunäyttelyssään. 7 kuukauden ikäinen Kelmi nimittäin voitti moninkertaisen maailmanvoittajakotikissan, pitkäkarvaisen komean Jeremiaksen. Todella, todella harvoin näin nuori kotikissa pärjää veteraani-ikäiselle. Vaan Kelmipä pärjäsi!

Vuoden 2018 pääsiäisenä Kelmi järjesti meille totaalisen yllätyksen Göteborgissa ja nappasi Scandinavian Winner -tittelin ainoana suomalaisena kissana. Eikä Kelmille suinkaan riittänyt tämä titteli, samalla Kelmi sai myös tavoitellun DSM-tittelin.

Jälleen suuret kiitokset Marjulle Viroon vallan mainiosta kissapojasta!

Name: SW TICA RW SGM CFA RWH Kelmi DSM
Born: 1.8.2013
Sex: Male (neutered 14.4.2014)
Breed: Longhaired housecat
Color: Black & white
Microchip: Yes

Kelmi is my very special cat. I love Kelmi's really deep black coat - and the coat is so shiny. And what temperament Kelmi has! Amazing cat. Kelmi is an Estonian rescuecat who was feral. Kelmi is found from Tallinn when we was about 2 months old and he has 5 siblings - all black & white.

Nowadays Kelmi is super social cat who loves to go catshows. In year 2018 Kelmi got title Scandinavian Winner - only SW-title to Finnish cat this year. Same time Kelmi got also DSM-title. He is also Regional Winner in CFA and TICA.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti