maanantai 27. lokakuuta 2014

Bloody Halloween eli arki-ilta Karvavarpaiden tapaan

Karvavarpailla on Bloody Halloween pari kertaa viikossa. Sitä kutsutaan arki-illaksi, jolloin on ruokana possunsydäntä. Karvavarpaiden ruokavalio perustuu raakoihin lihoihin ja possunsydämeen, lisänä kaloja, kieltä, broilerin kivipiiraa jne.

Sydäntä oli siis tarjolla tälläkin kertaa. Kaksin kappalein ja suurimmat mitä lihatiskiltä löytyi. Sydämen menekki on meillä nimittäin melkoinen. Yhdestä pienestä sydämestä Karvavarpaat tulevat vain vihaisiksi enkä mä ehdoin tahdoin halua suututtaa seitsemän kissan laumaa vaikkei mulla kovin hyvä itsesuojeluvaisto olekaan.

Kantapään kautta saatu kokemus osoittaa, että ÄLÄ anna sydäntä kissoille kokonaisena. Kyllä ne sen syö, helpostikin, mutta jälkien siivoaminen ei ole hauskaa eikä helppoa. Käytännön kokemus osoittaa, että sydämen pilkkominen hoituu kätevimmin terävillä saksilla - ja että niitä pieniä sydämenpalojakin löytyy eri puolilta asuntoa. Kuin myös verisiä raahausjälkiä. Tervetuloa C.S.I.! Täältä löytyy monen monta verijälkeä tutkittavaksi.

Ette muuten usko miten nätisti veri lentää kun Fiskarsit survaisee pikkasen epäsopivaan kohtaan possunsydäntä paloitellessa. No. Kuva puhukoon karua kieltään. Kuva on otettu kesällä ja sen jälkeen kun olin jo siivoillut jälkiä. Yleensä onnistun sydämen pilkkomaan ilman roiskeita, mutta tänään oli taas sellainen poikkeus sääntöön -ilta. Osuin omiin silmälaseihini. Onneksi käytän lähinnä mustia T-paitoja. Valkoinen saattaisi olla nyt aika villin näköinen...

Huolimatta siitä, että sydän tuottaa kerta toisensa jälkeen enemmän tai vähemmän siivottavaa, ei possunsydän tule poistumaan Karvavarpaiden ruokavaliosta. Niin hirmuisen kehräyksen säestyksellä Karvavarpaat saapuvat herkkuaan syömään, että puolustusvoimain hävittäjät jäisivät äänessä kevyesti toiselle sijalle. Ainoastaan Peku ei syty sydämelle.

Siispä rätti kouraan ja siivoilemaan, se on Bloody Halloween tänään :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti