sunnuntai 24. lokakuuta 2010

Alfa Felis ry 2.-3.10.2010 Porvoo

Peku & tuomari
Kuva: Heikki Siltala

Ilmottelin Ässän Porvooseen TICA-näyttelyyn ja kun yhdistyksen jäsenet saivat kaksi kissaa yhden hinnalla, niin ajattelin sitten käyttää moisen edun hyödykseni ja ilmoitin Peku-vaarinkin mukaan näyttelyyn. Ihan vaan läpällä ja sillä asenteella, että haetaan nyt Pekulle se seuraavasta tittelistä puuttuva 10 pistettä. Ei sillä hermot kuitenkaan kestä kaikkia kehiä molempina päivinä. Silleen Ässän seuramieheksi lähinnä. Vaikka lähtihän toki Katjan Monnikin Ässälle seuramieheksi.

Näyttelytila oli oikein kiva - kerrankin oli hyvä valaistus. Arvostelemassa oli vain kaksi tuomaria, mutta viikonlopun aikana kehiä oli kuitenkin kuusi + kotikissojen congress eli seitsemän kertaa kissat pyörähtivät arvostelussa.

Näyttelypaikalla totesin, että T-paita oli vähän turhan heppoinen varuste. Vaan kun en tullut muuta paitaa ottaneeksi mukaan niin ei voi mitään. Hellekesän jälkeen kyllä oli ihan kiva välillä vähän palellakin :) Eikä tarvinnut kissoille asentaa tuulettimia häkkeihin!

Lauantai sujui nopsaan arvosteluja seuratessa. Peku voitti neljästä kehästä kolme ja yhdessä sijoittui toiseksi. Ihan huippusuoritus! Ässäkin voitti yhden kehän, kahdessa sijoittui toiseksi ja yhdessä neljänneksi. Oon kyllä niiiiiiin ylpeä mun pojista, käyttäytyivät tosi hienosti :) Siispä ei riemulla rajaa kun Pösöllä kohti kotia ajaa.

Sunnuntaiaamuna ajattelin, että Pekun voittoputki ei voi jatkua. Ei VOI olla kahta yhtä upeaa näyttelypäivää saman viikonlopun aikana. Ei musta ennustajaa ainakaan tule, ihan pöpelikköön meni nimittäin se ennustus. Sunnuntaina Peku jatkoi voittoputkeaan voittamalla kolmesta kehästä kaksi ja yhdessä sijoitus oli kolmas. Ässä sijoittui kahdesti toiseksi ja yhdessä kehässä mun teinikolli jäi sijoituksetta.

Peku sitten päätti repäistä ihan kunnolla. Paitsi että sen hermot ja pää kestivät paremmin kuin hyvin kahden päivän pyörityksen, Peku oli Best of Best Household pet! Oli helppo hymyillä, kun Ässä vielä sattui sijoittumaan Best of Best -kilpailussa kolmanneksi. Me tuotiin poikien kanssa kotiin 15 ruusuketta ja 2 pokaalia. Not so bad yhden viikonlopun saldoksi :)

Molemmat poitsut saivat uusia titteleitä, mutta niistä sitten tarkemmin kunhan tittelit ensin saapuvat rapakon takaa tänne kylmään Pohjolaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti