sunnuntai 24. lokakuuta 2010

Ery-Syd 9.-10.10.2010

Kolmen viikon näyttelyputken puoliväliin sijoittui tämä näyttely. Eryn näyttelyihin on aina tosi kiva lähteä mukaan. Toimihenkilöt ovat mun kokemuksen mukaan iloisia ja vielä iltapäivälläkin jaksetaan hymyillä.

Ilmotin mukaan vain Pekun, Ässää tähtäilin seuraavalle viikolle CFA-näyttelyyn. Vähän teki mieli ilmottaa Pekukin sinne, mutta kolmas näyttelyviikonloppu peräkkäin olis saattanut olla 8-vuotiaalle jo vähän liikaa. Ehkä. Anyway, Eryyn Peku joka tapauksessa lähti molemmille päiville sekä pitkäkarvaurosten arvosteluun että vetskuarvosteluun.

Vähän jännäsin, että miten Peku suhtautuu kun oli kuitenkin edellisenä viikonloppuna aikamoisessa pyörityksessä TICA-näyttelyssä. Turhaanpa jännäsin, Peku oli hyvin tyytyväinen. Toi kissa rakastaa näyttelyitä ja se nyt vaan sattuu näkymään siitä kilometrien päähän. Hassu kissa :)

FIFé-näyttelyissä voi ihan rauhassa chillailla aamupäivän, kotikissoja ei kuitenkaan koskaan arvostella ennen puoltapäivää. Paitsi kerran, kun Sneum päätti aloittaa arvostelun pitkäkarvaisilla kotikissauroksilla. Silloin tuli muuten juostua varmaan uusi sadan metrin ennätysaika ja kissaakaan en ehtinyt ihan parhaalla mahdollisella tavalla puunata ennen pöydälle menoa.

Vetskuarvostelut meni ihan kivasti, mutta pitkäkarvahan ei yleensä lyhytkarvalle pärjää ja niin kävi nytkin. Romeo vei voiton Pekun jäädessä toiseksi. Ihan jees, pääasia että kissa käyttäytyi mallikkaasti ja tuomari tykkäsi.

Pitkäkarvaurosten arvosteluun pääsikin melkein heti vetskuarvostelun jälkeen. Komissarova tykkäsi edelleen Pekusta todella kovasti. Vertailussa sitten lopulta kävi niin, että Peku oli TP! Siinä meinas mamma pudota polvilleen kun just vasta olin edellisestä viikonlopusta silleen hiljaksiin toipumassa ja sitten jätkä vetelee tuollaisen sijoituksen FIFé-näyttelyssä. Jestas! Paneelissa Peku sai yhden äänen, pitkäkarvainen leidi Sandra-Sabine kaksi eli Sandra voitti. Mutta Peku sai sentään äänen! Pekuhan ei koskaan ennen ole paneelissa saanut ääniä.

Sunnuntaina vetskuissa sama sijoitus kuin lauantaina. Pitkäkarvauroksia oli sunnuntaina peräti neljä ja Pekun sijoitus oli hienosti toinen. Lubrano tykkäsi, jotta Peku on vähän turhan norskimainen voidakseen olla TP. Kyseli multa jo lauantaina vetskuarvosteluissa moneen kertaan, että onko Pekussa norskia taustalla. Ei ole. Eikä persialaistakaan, sitäkin tuomari kysyi.

Jälleen oli siis kiva viikonloppu Eryn näyttelyssä :) Pekulla on ollut jokseenkin upea näyttelyvuosi, kolmesti äijä on ollut TP FIFé-näyttelyssä tänä vuonna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti