tiistai 4. syyskuuta 2012

Hug'N'Kick

Ihan vielä ei ole Lakun muistokirjoituksen aika, kaikki aikanaan. On pakko ajatella jotakin iloisempaa välillä, joten laitetaanpa vähän lelutestiä kehiin.

Tällä kertaa testissä Spot Hug'N'Kick -potkulelu, joka tuli hankittua oikeastaan Ninjaa ajatellen. Ninja rrrrrrrakastaa tosi isoja leluja, mm. laukun koristeeksi myytävät tekoturkis"hännät" ovat saavuttaneet meillä suuren suosion. Hug'N'Kick -potkulelun nähdessäni ajattelin heti, että se on Ninjan juttu. Olkoonkin, että Zooplussalta oli tulossa Kong Kickeroo minä hetkenä hyvänsä. Hug'N'Kick ei edes maksanut paljon mitään.

Meiltä löytyy siis se isompi versio, myrkynvihreä 25 cm pitkä kaveri. Ostettiin lelu Kärkkäiseltä Lahdesta, ei ollut ainakaan sillä hetkellä kokovaihtoehtoja. Tätä lelua myy myös mm. Peten Koiratarvike ja sieltä saa näppärästi nettikaupan kautta tilattua, Porvoossa sijaitseva liike on myös mukava paikka pistäytyä.

Luulen, että aika moni kissanomistaja vieroksuu näitä vähän jykevämmän kokoisia kissanleluja. Ihan turhaan! Ainakin meillä menee niin, että mitä suurempi lelu, sitä suurempi saalis eli iso lelu on hyvä lelu :) Hug'N'Kick -potkulelun kanssa Ninja on paininut odotetusti ja vaikka Ninja on pieni rimpula, kantaa se suussaan lelua pitkin asuntoa kuin hurrrrrja tiikeri :)

Karvavarpaat suosittelevat lämpimästi Spot Hug'N'Kick -kissanlelua kaikille kissoille.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti