torstai 20. syyskuuta 2012

Best Friend Twist kalanruotolelu


Noni, se tuli sitten taas yksi lelu lisää lelukoriin. Tai ei se mitään lelukoriin tullut, meillä on kaikki lelut niin kovassa käytössä ettei ne ehdi missään korissa homehtumaan :) Nummelan Säästöpörssissä kattelin, jotta onpahan hauskan näköinen lelu. Ässä vois tykätä. 2,50 € ei ollut paha hinta ollenkaan ja toki ostin lelun. Meidän kissoilla ei edelleenkään ole tarpeeksi leluja ;)

Tässä kalanruodossa on paljon ominaisuuksia, joita Ässä lelussa arvostaa. Kevyt, mukava tarttua kynsillä, jotain mitä voi pistää suuhun... Jostain syystä Ässä on mieltynyt myös näihin vähän erilaisempiin lelumateriaaleihin (jaa miten niin, Ässähän rrrrrrrrakastaa leikkiä vetoketjuilla, joita se käy varastamassa mun ompelulaatikostosta).

Vaikka teen työkseni kissanleluja, ostan silti myös muiden tuotantoa ihan vain sillä perusteella, että tästä ja tästä meidän kissat vois tykätä. On myös mukava tukea muita pieniä yrityksiä. Tosin tällä kertaa nyt en tukenut eläintarvikealan yritystä, mutta joo, väliäkö sillä :)

Enkä muuten tälläkään kertaa erehtynyt, luultavasti tunnen kissani kohtalaisen hyvin. Kalanruodosta tuli heti Ässälle ihan superhyvä lelu :) Kuvamateriaali puhukoon puolestaan, tätä lelua me suositellaan taas lämpimästi muillekin kissoille.

"Mikä ihme tämä on?!"

"No tää on ainakin sit mun lelu!"

"Heeeeei! Mihkä se lelu ny hävis?"

"Hähhää! Sainpas sun lelun senkin nokinenä-Ässä!"

"Eeeeei pidä paikkansa! Tää kalanruoto on MUN!"

"Kattokaa! Meitsi pystyy pitää tätä lelua ihan vaan tälleen coolisti pelkällä peukalolla! Enks ookin aika ässä!?"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti