maanantai 12. elokuuta 2013

Hertta = manuli?

Tulipa tässä hetki sitten mieleen erehdyttävä yhdennäköisyys meidän pikku-Hertan ja manulin välillä. Hertta on ihan samanlainen karvapörhelö kuin manulit! Hertan ulkonäössä on mun mielestä jotain muutakin samaa kuin karvaisuus. Manuli tosin on mun suosikki pienistä kissapedoista, että ihan mieluusti Hertta saa muistuttaa manulia. Tai Herrrrrrrrtta kuten neidin nimi pitää lausua jos neidin omaa mielipidettä kysytään.

Manuli tai ei, hyvä apu tuo on muuttolaatikoiden pakkaamisessa. Eilen Hertta oli jostain löytänyt karhunkielen ja viipotti pitkin keittiötä karhunkieli suussaan. Kysymykseen "Mitä sä Hertta oikein touhuat?" Hertta vastasi ihan selvästi "Tyhmä! Eksää nää? Mä teen muuttosiivousta!". Kaiken kaikkiaan Hertta on hyvin touhukas pikkukissa, sopii täydellisesti laumaan siis.

Ja niin tosiaan, me muutetaan. Syyskuun aikana. Karvavarpaista tulee City-Karvavarpaita, muutetaan nimittäin Lohjan keskustaan. Asunto on hitusen nykyistä isompi ja kissoille tulee sinne paljon kaikenlaista kivaa. Niistä tarkemmin sitten kun on myös kuvamateriaalia :)

Sitä ennen, googlettakaapa manuli tai käykää Korkeasaaressa katsomassa miltä se näyttää. Pitää myös yrittää saada Hertasta joku uusi kuva napattua, toi kissa nimittäin on TODELLA karvaturjake :) Vetää vertoja Pekulle, saa nähdä tuleeko jopa hurjempi karvaturjake kuin mitä Peku on.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti