torstai 3. lokakuuta 2013

Lumilautailun tulevaisuuden huippunimi

Traks on vauhdikas kissa. Nyt on vihdoin löytynyt Traksille sopiva urheiluharrastus: lumilautailu. Snoukka-Traks :)

Traks kuivaharjoittelee kotona sisällä. Onhan se hyvä treenata vaikkei ihan vielä pääsekään ulos lumille treenaamaan. Eilen olin ensimmäistä kertaa todistamassa näitä treenejä. Jäljistä päätelleen Traks on kyllä treenannut useamminkin.

Menin jääkaapille ja Traksille se tarkoittaa vain yhtä asiaa. Kinkkua! Kinkkuakinkkuakinkkuakinkkua! Siis kinkkua! Wou! Kinkkua! Kinkkuaaaaaaaaaaaaaaaa! Traks rakastaa kinkkua siinä määrin, että tärisee eikä meinaa pysyä villahousuissaan kun huomaa jonkun tarttuvan kinkkupakettiin. Niin kävi tälläkin kertaa.

Pahaksi onnekseen Traks huomasi olevansa ihan väärällä puolella keittiötä. Hyllyn päällä. Eikä hyllyn päältä saa kinkkua, pitää mennä jääkaapille. Traks ei tee mitään rauhallisesti. Traksin motto tuntuukin olevan "Ei ehdi nyt!". Hyllyn päältä Traks näki, että Peku, Ässä ja Hertta olivat jo saamassa jotain jääkaapista. Kinkkua, ei se mitään muuta voi olla. Siispä suunnaksi jääkaappi ja vähän äkkiä!

Hyllyn päältä Traks hyppäsi ruokapöydälle. Tarkemmin sanottuna ruokapöydällä olleen peltisen tarjottimen päälle. Tarjotin lähti luistamaan ja Traks hyvin tyylikkäästi matkusti tarjottimen kyydissä pöydän ja seinän väliin. Ääniefektit olivat sitä luokkaa, että kaikki muut keittiössä olleet kissat kaikkosivat vauhdilla. Hetken kuluttua Traks ilmaantui takaisin ruokapöydälle ja kissan kasvoilta oli luettavissa jo tutuksi käynyt ilme "Huono ohjattavuus, muuten hyvä vekotin".

Loppu hyvin, kaikki hyvin. Traks sai kinkkunsa - ja myös muiden kissojen kinkut. Veikkaanpa, että Traks tulee jatkossakin käyttämään tätä hyvin tehokasta kinkkuannoksen kolminkertaistavaa keinoa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti