perjantai 4. lokakuuta 2013

Ninja, fiksu pikku riiviöni

Ninja on kovin kiinnostunut TV:n katselusta. Ihan kaikki ohjelmat eivät toki kelpaa. Ohjelman linnuista Ninja jaksoi katsoa alusta loppuun, ohjelma taisi kestää 45 minuuttia. Nyt tiedämme hieman enemmän haukoista :)

Kyllä meillä muutkin Karvavarpaat telkkaria katselee. Pekua kiinnosti kovasti aikoinaan Talousuutisten pätkä, jossa meni kananmunia liukuhihnalla. Peku on myös juossut karkuun Ice Age-elokuvan putoilevia jääpuikkoja. Laku katsoi pentuna dokumentin sopuleista. Viime viikolla Hertta katseli kiinnostuneena Totuuden torvet -nimistä viihdeohjelmaa.

Ässä on sitten vähän eri maata. Todella, todella harvoin telkkarista tuleva ohjelma kiinnostaa Ässää. Sen sijaan suljettu TV kiinnostaa kovasti ja sitä Ässä jaksaa tuijotella tunninkin yhteen menoon.

Yhtenä iltana kysyin Jarilta, mitä Ninja oikein niin tarkkaan katsoo telkkarista. Jari totesi Ninjan tuijottavan Latz-mainosta. Ihmekös tuo, Ninja ei juuri muita purkkiruokia suostu syömään kuin Latzin annospusseja. Latz... ei vaan Ninja, fiksu pikku riiviöni :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti