keskiviikko 15. elokuuta 2012

Mun peitto elää!

Huomasin eilen nukkumaan mennessä, että mun peitto elää! Tiedättehän, monet lapset pelkäävät mennä nukkumaan kun sängyn alla on mörkö tai peikko tai mikä sitten ikinä onkaan. Mutta hei, vähemmästäkin alkaa jo aikuista ihmistä pelottaa kun peitto liikkuu sängyllä yksinään.

Kurkistin varovasti peiton alle. Ei näkynyt mitään. Laskin peiton kulman takaisin sängylle - ja taas peitto lähti liikkeelle! Hui! Kaikesta huolimatta päätin kuitenkin uskaltaa mennä nukkumaan peiton alle. Peiton alla liikkui epämääräinen möykky. Se lähestyi mua. Lopulta tuo möykky pääsi peiton yläreunaan asti ja tadaa - peiton alta työntyi esiin Ninjan pää! Ninja osaa siis saman tempun kuin mun nyt jo edesmennyt Romeo-kani: kun peittoa nostaa, peiton alla liikutaan samaan tahtiin joten peiton alla olevaa otusta ei ehdi näkemään. Etsittiin muuten kerran Romeota 4 tuntia eikä löydetty, lopulta nostettiin koko peitto pois sängystä ja yllättynyt (ja myös väsynyt) pupuherra paljastui peiton alta.

Ninja näytti vähän liiankin söpöltä kurkkiessaan peiton alta niin, että toinen korva oli peiton alla ja toinen työntyi peiton yläreunan alta esiin. Alkaa ilmeisesti syksyn viileys hiipiä hiljalleen kohti Etelä-Suomea kun Ninja osoittaa varmoja talven merkkejä nukkumalla peiton alla.

Äsken tein tilauksen Zooplussalle. Taas. Tällä kertaa tulee kissoille ruoan lisäksi myös pari uutta lelua, Kickeroo Ninjalle ja Catit Design Senses -leikkirata kaikille kissoille yhteisesti. Catit Design Senses Tempo -leikkirata pitää varmaan tilata kissaporukalle viimeistään joululahjaksi, näyttää siltä että ainakin Ninja voisi siitä pitää. Raporttia lelujen toimivuudesta tulee varmasti sitten kun paketti on saapunut Saksasta Suomeen :)

Ruokien tilaamisessa vaikeuksia tuotti taas Ninjan nirsoilu. Pitää aina katsoa, että tulee tilattua myös kanaa sisältäviä ruokia, sillä Ninja ei syö muita. Nyt tilasin kokeeksi myös hirvenlihaa sisältävää purkkiruokaa, saa nähdä miten uppoaa meidän laumalle. Ainakin hirvenlihasuikaleet ovat täällä tosi pidettyä ruokaa.

Niin, ja käytiinhän me tänään vähän shoppailemassa Mustissa & Mirrissäkin. Mukaan tarttui uusi huiskalelu kissoille, sellaista huiskaa näille ei ole vielä ennestään. Ninjan mielestä huiska oli taas vähän liiankin hyvä, piti piilottaa huiska niin että Jari piti Ninjaa sylissä ettei Ninja näe mihin huiska menee. Ostettiin myös Applawsin annospussiruokia kaksi erilaista lajitelmaa, kissaraati saa huomenna vähän maistella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti