maanantai 6. elokuuta 2012

Ruokavarkaita

O-ou, meillä on ruokavarkaita! Häikäilemättömiä, erittäin röyhkeitä ruokavarkaita. Ne on karvaisia (kaksi on vähän vähemmän karvaisia ja ne on ne röyhkeimmät ja sitten on kaksi vähän enemmän karvaista), niillä on neljä jalkaa, aika pitkä häntä ja ne sanoo MJAU.

Ihan sama mitä täällä joku syö, näiden varkaiden on tehtävä tarkastus. Yleensä tarkastus päättyy siihen, että tassu käy nopeasti lautasella ja vie mukanaan joskus enemmän ja joskus vähemmän ruokaa. Oi, ja voileivät! Älä vaan käännä voileivälle hetkeksikään selkääsi. Voileipä nimittäin saa jalat. Tai ainakin voileivän päällä olevat kinkut, makkarat ja juustot. Paitsi jos Ässä on varkaissa niin sitten lähtee myös kaikki kurkut, salaatit, tomaatit jne. Ässän suurinta herkkuahan on kurkku ja paprika. Niin, ja herkkusienet.

Jokin aika sitten mä ihan silleen pahaa aavistamatta söin pizzaa. Ässä tajusi pizzan jo siinä vaiheessa kun pizza oli uunissa. "Mäymäymäymäy. Pizzaa, mulle pizza. HEEEEI! Kuulitteko? Pizzaa mulle! Tarjoilijaaaaaa!" Ässä tepsutti mun perässä ja siihenhän se sitten lopulta meni, että mun lautaselta lähti pizzanpala toisensa perään. Eikä Ässä tyydy syömään pelkkiä täytteitä, se syö myös pizzapohjan. Ei tosin kovin siististi, mutta syö kuitenkin. Ne epämääräiset läikät meidän sohvassa... ne on sitä Ässän pizzaa :) Ei varmaan ole vaikea arvata miksi meillä on kirjava sohva.

Jari söi tossa yhtenä iltana ranskalaisia. Ennen kuin Jari ehti sanoa yhtään mitään, Peku oli jo nuolemassa ranskalaisia hurjan kehräyksen säestämänä. Peku sai oman ranskalaisen, mutta se ei ollut yhtä hyvä. Piti jatkaa Jarin ranskalaisten kimpussa.

Lula on erikoistunut varastamaan pihvin hampurilaisen välistä. Tämä taito on opittu jo ihan pentuna. Vaikka Lula on ujo neiti, se hiipii ihan lähelle ja sieppaa nopeasti pihvin hampurilaisen välistä. No, minähän toki ajattelinkin syödä vain lämpimän sämpylän ketsupilla ja majoneesilla höystettynä. Yeah right.

Ninja taas... Ninja syö kaikkea mitä me ihmiset syödään, mutta ei oikein mitään mitä muut kissat syö. Suurin osa purkkiruoista on niin kamalia, että niitä ei voi edes haistaa. Ninja melkein pitää nenästään kiinni kun yrittää peittää purkkiruoat. Latz As Good As It Looks kelpaa. Latz hyytelössä ei kelpaa. Eläinkaupan purkkiruoista kelpaa kaikki ne, joissa on kanaa. Jos ruoassa on kalaa, Ninja ei koskekaan siihen. Koomista, koska Ninja rakastaa yli kaiken pakasteseitä, muikkuja ja keitettyä järvikalaa. Kai se kala sitten muuttuu inhottavaksi siinä vaiheessa kun se laitetaan kissanruokaan. Ninja tykkää myös kebabista, kebabia ei saa meillä syödä rauhassa vaan Ninja päivystää koko ajan selän takana.

Silloin kun Laku asui vielä meillä, se tykkäsi varastella sipsejä ja suolakeksejä. Suolakeksistä jäi vaan muruset kun rouva rouskutti :) Nykyään Laku ei kuulemma syö muuta kuin kissanruokaa. Tarkennetaan vielä, että kuivaruokaa sillä purkkiruokia Laku ei ole koskaan syönyt. Nyt Laku syö nivelrikon takia Hill's j/d -kuivaruokaa ja pitää siitä kovasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti