torstai 1. syyskuuta 2016

Messuilua

Isäntä ite :)

Viikonloppuna oltiin messuilla. Vantaan Myyrmäkihallissa järjestettiin Lapset ja lemmikit messutapahtuma. Tapahtuman yhteydessä oli kissanäyttely ja nelisen kuukautta kestäneen näyttelytauon jälkeen Peku lähti näyttelemään.

Blogissa on ollut hiljaista, joten taustatietoina kerrottakoon, että Peku kävi mittavassa hammashuollossa kesän aikana. Ikämiehestä tehtiin harvahammas: vasen yläkulmahammas, oikea alakulmahammas, kaikki etuhampaat ja joitakin väliposkihampaita poistettiin. Samalla otettiin verikokeet ja todettiin arvojen olevan kunnossa. Peku on toipunut hammasoperaatiosta kerrassaan loistavasti ja Royal Canin Maine Coon -kuivaruoan pureskelu ei todellakaan tuota pienimpiäkään hankaluuksia. Rouskis, rouskis, rouskis - Peku rouskuttelee lemppariraksujaan aivan kuin nuorena poikana.

Kissanäyttelyssä Peku tekikin näyttävän paluun - ikämies oli nimittäin molempina päivinä tuomarin paras! Toisin sanoen Peku oli koko näyttelyn komein pitkäkarvainen kotikissauros. Paneelissa Peku sitten hävisi pitkäkarvakaunottarelle. Sunnuntaina kotikissapaneelin aikaan hallissa oli melkoinen meteli, vaan eipä Pekua haitannut kun keskittyi köllöttelemään selällään assistentti-Markon sylissä :)

Sunnuntaina Peku sai myös judge's sweetheart -palkinnon. Tällaiset spesiaalipalkinnot merkitsevät meille enemmän kuin näyttelytulokset :)

Messujen puolella oli kohtalaisen hyvä tarjonta kissanruokia ja kissatarvikkeita. Toki olin itsekin paikalla Kattipuodin osaston kanssa. Muita osastoja kierrellessä tuli tällä kertaa ostettua vain kissanruokia, tarvikkeista ei juuri nyt ollut kotona huutava pula.

T-Tradingin osastolta löytyi kivoja vaihtoehtoja allergisille Karvavarpaille. Kokeiluun otettiin mm. hevosta ja kengurua sisältäviä ruokia. Niin joo, ja pari pakettia hiiriä tosi edulliseen euron hintaan.

Sydänystävän osastolta ostettiin tuttuja Bozitan tetroja sekä muutama allergisille Karvavarpaille sopiva annospussi.

Megaeläimen osastolta puolestaan löytyi Lulalle pari pientä purkkia moussea, Pekun herkkuannospusseja ja Traksille James Wellbloved -annospusseja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti