maanantai 21. maaliskuuta 2016

TICAilemassa

Me käytiin pitkästä aikaa TICAilemassa. Ei siis sikailemassa vaan TICAilemassa. Tai kyllä me silleen snadisti sikailtiinkin, siitä lisää tuonnempana.

Edellisestä TICA-näyttelystä on ehtinyt vierähtää kolme ja puoli vuotta. Ohhoh! Täällä Lohjalla järjestettiin viikonloppuna TICA-näyttely, joten otettiin vahinko takaisin ja osallistuttiin pitkästä aikaa myös TICA-näyttelyyn. Alunperin ei pitänyt osallistua, mutta niin vain mut saatiin puhuttua ympäri. Ilmoitin Pekun ja sitten ihan viime hetkellä vielä Veskunkin. Kolmen viikon näyttelyputki, alaselän välilevyn rappeuma ja siihen päälle vielä armoton flunssa. Kivaa kuitenkin oli :)

Niin siitä sikailusta. Heti lauantaiaamuna about ensimmäiseksi Vesku tajusi näyttelyhäkissä "Ahaa! Hiekkis!" ja ei muuta kuin pissimään. Veskun mielestä isot pojat pissii seisaaltaan, allekirjoittaneen mielestä sitä vois kyllä vielä vähän harkita. Tuli nimittäin taas kiire hakemaan vessapaperia kun Vesku ruikki näyttelyhäkin takaseinän... Mukavasti ottaa haju tuohon kankaiseen näyttelyhäkkiin, pitää vähän miettiä millä häkin puhdistaisi.

Kun tästä ohjelmanumerosta oli selvitty, Peku päätti porsastella ruoat kipoista pitkin häkin pohjapatjoja. Sen siitä saa kun lähtee reissuun seuranaan Team Sotta & Pytty. Mun ihanat pikkupossut :)

Tämä oli kevyt neljän kehän näyttely eikä kotikissoissa juurikaan ollut kilpailua. Lauantaina vain Peku ja Vesku aikuisissa ja kaunis Inkku pennuissa, sunnuntaina Peku ja Vesku saivat kilpailijan ihanasta punavalkoisesta pitkäkarvaisesta Lennistä. Lauantain ensimmäisessä kehässä voiton vei Peku. Toinen kehä olikin Specialty-kehä ja siellä siis lyhytkarvat ja pitkäkarvat arvostellaan erikseen joten molemmat pojat saivat ykkössijoituksen.

Sunnuntain ensimmäisessä kehässä arvostelusijoitukset käännettiin päälaelleen. Pekulla ja Lennillä oli kilpailu divisioonan parhaasta, Peku voitti tuon kilpailun. Vaan Veskupa voittikin koko kehän Pekun jäädessä toiselle sijalle! Toinen kehä oli jälleen Specialty-kehä, Vesku veti sieltä jälleen ykkösen. Peku ja Lenni olivat taas vastakkain, mutta kuten ensimmäisessäkin kehässä, Peku vei divisioonan parhaan ja voitti Lennin.

Näyttelyn päätteeksi palkittiin Best of Best -kissat. Ensimmäisenä palkittiin Best of Best Household Pet eli kotikissa. Lohjan oma kasvatti oli Lohjan näyttelyssä Best of Best :) Vielä ei seniori jää junioreiden jalkoihin näyttelyissä. Voi tosin olla, että tämä oli Pekun viimeinen TICA-näyttely. Tämän vuoden loput TICA-näyttelyt ovat sen verran pidemmällä ja lämpimään aikaan, että en Pekua viitsi ilmoittaa mukaan. Vuoden viimeinen TICA-näyttely on toki Helsingissä, mutta samaan aikaan CFA-näyttelyn kanssa ja olemme menossa CFA-puolelle joten TICA jää välistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti