torstai 3. maaliskuuta 2011

Kuka ihmeen Ässä?

Ässä Hässäkkä

Ässä on ihan ässä kaikessa, ainakin omasta mielestään. Ässä on jokapaikanhöylä joka auttaa vaikkei apua tarvittaisikaan, Ässä kuitenkin auttaa ihan vain varmuuden vuoksi. Usein Ässän auttaminen johtaa siihen, että autettavalla on kaksinkertainen määrä hommia.

Ässällä on iso nenä, joka tunkeutuu milloin mihinkin. Ässän nenä on myös kova tökkimään. Töktöktök, huomaatsä nyt mut, töktöktök!?! Tiedettähän ne karkkipussit, Ässä Hässäkät? Meillä ei tarvita sellaisia, meillä on Ässä Hässäkkä joka päivä - kissan muodossa tosin. Niin, ja Ässällä on aina salmiakkia nenässä (eli suomeksi sanottuna salmiakinmuotoinen musta laikku nenässä).

Kun Ässällä on oikein hyvä olla, Ässä kuolaa. Ässällä on usein oikein hyvä olla. Ässä myös isottelee autoille ja syö kantarelleja, kurkkua ja paprikaa.

Ässä harrastaa vauhdikkaita urheilulajeja, kissanäyttelyitä sekä paljaiden jalkojen pureskelua (etenkin silloin kun jalat ovat nukkuvan ihmisen ja ne näkyvät peiton alta). Myös kehräys kuuluu Ässän harrastuksiin.

Ässä on sähkömies, ruokakriitikko, remonttireiska ja muusikko - kaikki samassa paketissa. Tarvittaessa Ässältä sujuvat myös erilaiset käsityöt, digiboxin ohjelmointi sekä nettiin kirjoittelu. Mutta osaa Ässä ihan opetettuja temppujakin, kuten lelun noutamisen ja takajaloilla ilman tukea kävelyn.

Sellainen on Ässä, blogikissa joka on tehnyt moniin lähtemättömän vaikutuksen ihan vain olemalla Ässä. Hurmaava riiviö, joka suotta ei ole saanut lisänimeä Hässäkkä. Ässä on myös melkoinen pokerinaama ja CFA-näyttelyissä Ässä tunnetaankin nimellä Ace the Pokerface Ässä-nimen aiheuttaessa jonkin asteista hilpeyttä englanninkielisissä tuomareissa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti