perjantai 18. maaliskuuta 2011

TICA SGM Peku

Maanantaina me saatiin Pekun kanssa postia Texasista. Kauan kaivatut tittelit tammikuun näyttelystä nimittäin. Itsekseni laskeskelin jo tammikuussa, että pisteet Peksalla riittäis hyvinkin Supreme Grandmaster -titteliin, mutta en ollut ollenkaan varma riittääkö muut saavutukset. Pitivät siis hullua jännityksessä pari kuukautta. Quadruple Grandmaster joka tapauksessa oli varma nakki.

Kuinka ollakaan, Pekulla on nyt kasassa kaikki tittelit mitä kotikissa voi TICAssa saada :) Erityisen hienon tästä tilanteesta tekee se, että Peku on Suomen kolmas kotikissa joka valmistui Supreme Grandmasteriksi - ja vielä hienompi juttu on se, että Peku on Suomen ensimmäinen tähän titteliin valmistunut pitkäkarvainen kotikissa (kuin myös ensimmäinen mustavalkoinen SGM-kotikissa).

Tämähän tietää ilman muuta bileitä! Peku the Bilehile juhlistaa valmistumistaan sekä 9-vuotissynttäreitään PetExpossa CFA-näyttelyssä sunnuntaina 17.4.2011 :) Peku toivottaa tervetulleeksi kaikki fanit, tarjolla on kuulemma herkkuja. Tarkoittaa siis sitä, että mun on alettava miettiä mitä kaikkea me oikein tarjottaisiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti