torstai 3. maaliskuuta 2011

Pesupäivä

Tänää alkoi ensi viikon CFA-näyttelyyn valmistautuminen. Alkuviikosta jo totesin, että se on Pekulla pesupäivä vielä tällä viikolla. Äsken Pekua kammatessani huomasin, että jopahan on rasvainen häntä. Ei muuta kuin kissa kainaloon ja suihkuun!

Toinen pesu tehdään vielä ensi viikolla, joskus loppuviikosta. Nyt pesin kissan vain Fairylla rasvan poistamiseksi turkista. Mä en ymmärrä mitä tuo kissa on tehnyt, ei ole aikoihin ollut turkki noin rasvainen. Katsotaan miten Fairylla peseminen vaikuttaa, Peku kuivattelee tällä hetkellä itseään jossain (luultavasti sängyssä mun paikalla kuten yleensä).

Ensi viikolla pestään myös Ässä. Innolla odotan mitä siitä tulee... Ässää ei ole hetkeen pesty ja se voi kovastikin riemastua huomatessaan joutuvansa suihkuun. Ässä kyllä pitää vedestä, mutta koskaan ei voi tietää millä tuulella se pesun suhteen on. Toisinaan peseminen on sen mielestä enemmän kuin OK ja joskus taas peseminen on Maailman Suurin Vääryys.

Pekun peseminen, se on helppoa! Kissa kainaloon ja suihkuun, kastellaan kissa samalla kun kissa kehrää ja lypsää tassuillaan. Laitetaan pesuaine turkkiin ja vaahdotetaan, kissa kehräilee edelleen onnellisena. Huuhdellaan huolellisesti ettei iho ala kutista, puserretaan pitkästä turkista suurimmat vedet pois ja kapaloidaan kissa pyyhkeeseen. Kas näin on kissa pesty :) Samaa en uskaltaisi yrittää Lakun kanssa... en ainakaan ilman haarniskaa.

Pitää katsoa mitä kaikkea pojat vielä tarvii näyttelyyn. Pääkallo- ja rockteema taitaa olla tämän vuoden juttu meillä ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti