torstai 3. maaliskuuta 2011

Näyttelyvuosi 2010

On tullut pidettyä hiljaiseloa blogin suhteen muiden kiireiden takia. Ennen tämän vuoden näyttelyputkea haluan kuitenkin tehdä vielä yhteenvedon näyttelyvuodesta 2010 :)

Vuonna 2010 kokeiltiin ensimmäistä kertaa TICA-näyttelyä Pekun ja Ässän kanssa. Molemmat pojat pitävät TICA-näyttelyistä ja niistä meidät tapaa jatkossakin. Etenkin Pekulla oli ihan huikea TICA-näyttelyvuosi - miehen ikään ehtinyt äijä ylsi kerran jopa Best of Best -kilpailussa ensimmäiselle sijalle. Aika hyvin kahden TICA-näyttelyn kokemuksella :) Ässä sijoittui samaisessa Best of Best -kilpailussa sijalle kolme. Molemmat pojat saivat vielä ennen joulua Triple Grand Master -tittelinsä. Siispä vielä jälkikäteen: onnea mamman komeille pojille!

Myös CFA-näyttelyitä kokeiltiin ensimmäistä kertaa vuonna 2010. Mukana oli vain Ässä kun Pekulla oli jo ollut niin tiivis näyttelyputki. Kokemus oli sekä kissalle että palvelijalle niin positiivinen, että tänä vuonna yritämme päästä jokaiseen Suomessa järjestettävään CFA-näyttelyyn :)

FIFé-näyttelyiden saralla Peku teki yllätyksen toisensa perään. Tämä oli Pekun paras FIFé-näyttelyvuosi koskaan - eikä varmaankaan enää toista yhtä menestyksekästä vuotta tule sillä Peku alkaa jo olla ikämies. Ensin maaliskuussa Turussa Peku oli TP ja urosveteraaneissa 1. Sitten matkattiin Helsinkiin huhtikuussa. PetExpon hälinästä huolimatta Peku teki todellisen yllätysjysäytyksen ja lähes pudotti palvelijansa polvilleen: TP jälleen! Tällä kertaa taakse jäi 6 hienoa pitkäkarvaista kotikissaurosta. Peku selvästi pääsi voittamisen makuun Porvoossa TICA-näyttelyssä lokakuussa ja putkea piti tottakai jatkaa myös FIFé-näyttelyiden puolella, joten vuoden 2010 kolmas TP irtosi Helsingistä lokakuussa. FIFé-näyttelyvuosi pistettiin pakettiin marraskuun lopussa Turussa Pekun rysäyttäessä kotikissaveteraaneissa BIS-tuloksen :) Kotiin tuotiin jälleen yksi hieno pokaali poikien pokaalikaappia koristamaan.

Vuoden 2010 viimeinen näyttely vietettiin kotoisissa tunnelmissa Lohjalla. Näyttelyvuoden päätti SUVAK ry:n kotikissanäyttely - ja taas Peku nähtiin paneelissa. Kotiin tuotiin paras vastakkainen veteraani -palkinto. Samaisessa näyttelyssä Laku yllätti saamalla elämänsä ensimmäisen pokaalin! Kyllä oli isäntä hymyssä suin kun Laku kotona esitteli pystiään :) Arvostelussakin Laku käyttäytyi mallikkaasti ja arvolleen sopivalla tavalla. Ei sovi veteraanirouvan käyttäytyi miten tahansa. Yleisöllä oli suorastaan hauskaa Lakun arvostellessa merkitsevin katsein sitä vastaan kisanneita veteraaniuroksia :)

Kas näin, meillä oli huima näyttelyvuosi 2010. Tällaista ei koe joka vuosi eikä tällaista voi odottaakaan kokevansa joka vuosi :)

Ässä sen sijaan... no, alkuvuodesta Ässällä meni kivasti, mutta loppuvuodesta alkoi teiniangsti ottaa valtaa eikä Ässä sitten niin millään voinut olla moukaroimatta tuomaria (kynnet sisään vedettyinä tosin, onneksi) ja murisematta arvostelussa koko ajan. Siksipä Ässä jäikin hetkeksi kotiin kasvamaan ja yritetään kohta taas uudestaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti